JAARLIJKSE VAKANTIE 21/7-25/8.
TIJDENS DEZE PERIODE ZIJN ONZE KANTOREN GESLOTEN

WIJ BOUWEN & RENOVEREN

VAKMANSCHAP, BOUWMANAGEMENT & KLANTBEGELEIDING

HET BOUWBEDRIJF ANDERS BEKEKEN

Proconstruct is als bouwbedrijf gespecialiseerd in investeringsprojecten. Zowel totaalrenovaties als nieuwbouwprojecten behoren tot ons werkveld.

Wij realiseren bouwwerken van zeer hoge kwaliteit met op maat samengestelde bouwteams. Hun vakmanschap en de uitgesproken passie voor de bouwkunst zorgen voor een verfijnde afwerking. 

Wij informeren, adviseren en begeleiden doorheen het hele traject. We doen dit persoonlijk en via onze app. Zo bent u en de klant steeds op de hoogte en zonder zorgen.

totaal renovatie antwerpen proconstruct

HET HELE BOUWPROJECT VAN A TOT Z.

Proconstruct is sterk in bouwmanagement. Het is deze focus op efficiënt projectmanagement dat ons uniek maakt en de basis vormt voor het succes van onze realisaties. Hierdoor zijn wij het ideale one stop partner en kunnen we een volledig bouwtraject aanbieden.

Proconstruct is actief in en rond Antwerpen, af en toe trekken we ook naar de kust of nemen we de totaalrenovatie van een vakantiehuis buiten onze landsgrenzen voor onze rekening.  

Volg onze socials:

VOOR WELK PROJECT ACTIVEERT U ONS BOUWTEAM?

van ruwbouw tot handdoek naast het zwembad en kunst aan de muur

Nieuwbouw & Totaalrenovatie

Particulier

Door onze passie voor de bouwkunst en verfijnd vakmanschap gaan wij voor hoogstaande afwerking en precisie.

Wij gaan verder dan het bouwen en bieden u een brede waaier aan mogelijkheden. Onze interieurarchitecten kunnen uw binnenhuis ideeën en lichtplan uitwerken en een interieurdesigner kan u bijstaan met de aankleding en de final touch.

Tenslotte kan ook het groen in de tuin of op het dakterras vormgegeven worden door een landschapsarchitect.

Investeringsproject

Professioneel – Particulier

U wilt zelf of voor uw klant investeren in vastgoed. Nieuwbouw of herontwikkeling? Meergezinswoning of verkaveling? Proconstruct neemt ook hier de begeleiding in handen.

Bouwklaarmaken, vergunningen en administratie, het ontwerp, de realisatie tot en met verkoop of verhuur...  U kan voor dit alles bij ons terecht.  

Investeren via vastgoed is voor u minder bekend terrein? Een externe gespecialiseerde vermogensbeheerder informeert u over de verschillende mogelijkheden.

BOUW

KUNST®

Bouwwerven zijn niet meteen een streling voor het oog. Proconstruct wilt hier iets aan doen. In bouwkunst zit ‘kunst’ We kwamen ze op het idee om jonge lokale kunstenaars een werk te laten maken dat we dan op onze werfhekken hangen. Zo ziet het er al wat leuker uit en geven we deze kunstenaars de kans om hun werk aan het publiek te tonen. 

Begin oktober 2022 zal u het werk hieronder kunnen bekijken! Klik op de afbeelding voor meer info.

Proconstruct wij zijn aannemer en projectontwikkelaar